Hos Tandklinikken Helleruphus kan du forvente tryg, omhyggelig og professionel behandling. Klinikkens personale har et tæt samarbejde, hvilket altid sikre vores patienter den bedste rådgivning og behandling.
om tandklinikken helleruphus

Klinikken


Jens Malte 

Tandlæge


Jens er uddannet fra Tandlægeskolen København i 1994. Han har over 25 års erfaring fra privat praksis, og har haft sin egen praksis på Frederiksberg indtil 2019.


Jens har de sidste 20 år arbejdet sammen med professor, dr. med. Simon Storgård omkring alle former for implantatbehandlinger, lige fra erstatning af en enkelt tand til store rekonstruktioner af nedslidte tandsæt.


Jens er løbende efteruddannet, specielt indenfor implantologi samt indenfor rekonstruktioner med fokus på biddets funktion hos The Pankey Institute i USA.

Jens er desuden certificeret indenfor æstetisk tandretning, af både Invisalign, ClearCorrect og StraightSmile.


Privat er Jens gift med Christina, har 3 børn og bor i Klampenborg. Han holder meget af ski, løb og dejlig mad og god vin.


Simon Storgaard Jensen

Specialtandlæge og Professor


Simon er specialist i tand-, mund- og kæbekirurgi.

Han er uddannet Tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 1996. Han er overtandlæge, faglig og adminstrativ ansvarlig for regionstandplejen i region Hovedstaden på Kæbekirugisk afdeling på Rigshospitalet samt Professor i Oral kirurgi ved Odontologisk Institut på Københavns Universitet. 

Simon vil jævnligt komme på klinikken og udføre implantatbehandlinger.


Mette Rosberg

Tandplejer


Mette er uddannet fra SKT i København i 1998.


Hun har gennem årene løbende holdt sig opdateret og fulgt div. efteruddannelses kurser. Mette har specielt fokus på forebyggelse og parodontosebehandlinger, men beskæftiger sig også med kosmetiske behandlinger herunder tandblegninger og tandregulering.


Rikke Blankenstein Pedersen

Tandplejer


Rikke har over 20 års erfaring som tandplejer. Hun er uddannet i København 2000. Rikke har i mange år arbejdet tæt sammen med både Jens Malte og Simon Storgaard på Frederiksberg. 

Derudover har Rikke løbende efteruddannet sig indenfor Implantologi, samt parodentologi. Rikkes har et stort fokus på Forebyggelse.


Til dagligt bor Rikke i Snekkersten sammen med hendes to piger, kæreste og 3 bonusbørn. Udover familie og arbejde, holder Rikke også meget af Natur og havsvøm.


billede er på vej


om tandklinikken helleruphus


Julie Grøndahl

Tandplejer


Uddannet tandplejer fra SKT Aarhus Universitet i 2014.Julie har løbende holdt sig opdateret ved deltagelse i diverse efteruddannelseskurser. Julie specialiserer sig i behandling af parodontitis og forebyggende tandpleje. Derudover har hun erfaring med og stort fokus på tandlægeskræk.Privat bor Julie i København med sin mand og søn. Hun elsker at rejse, spise god mad og bruge tid med venner og familie.


Billede er på vej

om tandklinikken helleruphus


Caroline Deelman

Klinikassistent


Caroline er uddannet tandklinikassistent ved Københavns Universitet.


Hun har været ansat på klinikken siden 2018 og arbejder sammen med Jens Malte og Simon Storgaard.


Caroline er desuden ansvarlig for sterilisation, vareindkøb og varetager diverse klinikdrift.


Anne Mette

Klinikassistent


Anne Mette er den første du typisk møder i telefonen og på klinikken, hvor hun altid sidder klar med et smil i receptionen.

I 2012 blev hun udlært klinikassistent på Hansenberg i Kolding. Anne Mettes primære ansvarsområder er at varetage sterilisationen og receptionen.


Pernille Mathilde

Receptionist


I mere end 10 år har Pernille været uddannet klinikassistent fra Københavns Universitet, hvor hun i mange af årene har varetaget receptionen.

Pernilles primære ansvarsområder er at varetage receptionen, modtage patienter, dagligt regnskab og hvad ellers er af forefaldende arbejde på klinikken. 

Privat bor hun i Hillerød med mand og barn. Hun elsker at bruge tid med hende familie og venner.


Billede er på vejom tandklinikken helleruphus


Cecilie Sofia

Piccoline


Varetager typisk sterilisationen, receptionen og går til hånde på klinikken.Cecilie er flyttet hertil fra jylland sammen med hendes kæreste. I sin fritid bruger hun meget tid på styrketræning og nyder et godt glas vin med hendes veninder. Derudover har hun en passion for fast ejendom, som har været hendes tidligere beskæftigelse.


Billede er på vej

om tandklinikken helleruphus
om tandklinikken helleruphus

SpecialtandlægerHos Tandklinikken Helleruphus kan du forvente tryg, omhyggelig og professionel behandling. Klinikkens personale har et tæt samarbejde, hvilket altid sikre vores patienter den bedste rådgivning og behandling.Vi har på klinikken valgt at samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste specialister indenfor kirurgi, ortodonti (tandregulering) og endodonti (rodbehandlinger) for til enhver tid at kunne give vores patienter den bedst mulige behandling. Dette samarbejde kan være alt fra en henvisning til et kompliceret kirurgisk indgreb, til en “second opinion”.Vores primære henvisningstandlæger


Jonas Becktor

Professor og specialist i tand-, mund- og kæbekirurgi 


Karin Becktor

Specialist i tandregulering (ortodonti)


Thomas Harnung

Specialist i rodbehandling (endodonti)


SPSJ

Specialtandlægerne Sjælland  (Kirurgi)Ny på klinikken?

Når du første gang besøger Tandlægeklinikken Helleruphus, vil du blive modtaget af vores receptionist. Et spørgeskema udleveres, så vi får noteret alle relevante patientoplysninger. Det er derfor hensigtsmæssigt, hvis du kommer ca. 10 min før behandlingsstart første gang du besøger klinikken. Mens du udfylder skemaet, kan du slappe af i vores receptionsområde, hvor du finder køligt kildevand og et bredt udvalg af interessante magasiner.

Der er selvfølgeligt også gratis Wi-Fi tilgængeligt.


Som service til alle tandlægeklinikkens patienter, kan vi tilbyde at fremsende automatiske remindere på aftaler til behandling, enten som email eller på sms.  Denne serviceydelse koster ikke ekstra.


Tandlægeskræk?


For mange mennesker, er det at gå til tandlæge forbundet med ubehag og frygt.

Tandlægeskræk (også kaldet odontofobi) er en anerkendt fobi og det vurderes, at omkring 20% af den danske befolkning lider af en eller anden grad af tandlægeskræk. Som henvisningsklinik for personer med odontofobi, har vi stor erfaring og succes med håndtering af dette.

Ofte vil tandlægeskræk skyldes, at patienten tidligere har haft en ubehagelig oplevelse hos tandlægen. Det er derfor ekstremt vigtigt, at vi som klinik skaber et trygt miljø, tillid og gode oplevelser i forbindelse med tandlægebesøg- hvilket kan bidrage til, at angsten forsvinder gradvist.


 Du skal være velkommen til at komme forbi klinikken inden tidsbestilling for at se og høre nærmere. Ofte hjælper en snak og det at komme ind på klinikken, uden at skulle “i stolen”. Hvis du har yderligere spørgsmål er du også mere end velkommen til at ringe til os.