Hos Tandklinikken Helleruphus kan du forvente tryg, omhyggelig og professionel behandling. Klinikkens personale har et tæt samarbejde, hvilket altid sikre vores patienter den bedste rådgivning og behandling.
tandretning

Tandretning med aligners

Diskret tandretning


Skinnerne er fremstillet med en patenteret teknologi, som skaber styrke, gennemsigtighed og komfort.

Fokus på både tandstilling og det kosmetiske


Tandretning er mere end blot et flottere smil. Det kan bidrage til at forlænge dine tænders holdbarhed og sundhed.

Hurtigt og vedvarende resultat


Tandretningsprocessen med aligners er betydelig kortere, sammenlignet med den traditionelle metalbøjle.

CLEAR ALIGNERS HOS TANDKLINIKKEN HELLERUPHUS

Vi giver dig det smil, du altid har drømt om.

Smilet er en af de vigtigste faktorer i vores personlige fremtræden, men måske den faktor der sjældnest bliver gjort noget ved.


Det skyldes bla. at mange af os hænger fast i en forestilling om, at:


- Tandretning kræver behandling med ”togskinner” i flere år.

- Tandretning kan kun laves på børn.

- Tandretning er ukomfortabelt.


Heldigvis er dette ikke tilfældet mere. I dag laver vi kosmetiske tandretninger med næsten usynlige skinner, hvilket gør at du kan opnå det smil du ønsker uden at skulle være generet af meget synlige bøjler mens behandlingen står på.


15 års erfaring

Hos os har vi lavet denne type behandling de sidste 15 år, og har derfor meget stor erfaring indenfor området og meget stor erfaring med hvilke typer tandsæt der egner sig godt til denne behandling. Vi er nemlig også bevidste om, at det ikke er alle tandsæt der bør rettes med denne metode, og vi rådgiver dig ud fra vores erfaringer og store viden indenfor området.


Hos os tilbyder vi flere forskellige metoder til at skabe det smil du ønsker, og i hvert enkelt tilfælde vælger vi det produkt der vil være bedst egnet til netop dit tandsæt. (Invisalign, ClearCorrect, StraightSmile)


Gratis forundersøgelse

For at vurdere om dit tandsæt egner sig til en kosmetisk tandretning bliver vi nødt til at se dig til en konsultation. Ved denne konsultation vurderer vi tændernes og kæbernes indbyrdes position, vi tager en række kliniske fotos af dine tænder og vi laver en 3D scanning af dit tandsæt.


Alle disse informationer bruger vi til at lave en 3D visualisering af hvordan et forløb med tandretning af dine tænder vil se ud, og med denne visualisering og et prisoverslag har du et godt grundlag for at beslutte om du skal i gang med denne behandling. Det vigtigste er nemlig at vi opfylder dine behov og ønsker.


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en gratis forundersøgelse eller hvis du har spørgsmål. 

Kosmetisk tandbehandlinger

Tandblegning

Den nok mest almindelige form for kosmetisk tandpleje er blegning.

Tandblegning lysner misfarvede mørke eller gule tænder, så de ser pænere og sundere ud, men samtidig bevarer det naturlige ”look”. Som hovedregel kan misfarvede tænder lysnes, hvad der svarer til 1-2 toner på en farveskala.


Hos Tandklinikken Hellerup hos tilbyder vi professionel hjemmeblegning med specialfremstillede skinner, som er tilpassede dine tænder specifikt.


Hvorfor vælge tandblegning hos tandlægen?

Mange skønhedssaloner o.lign. tilbyder blegning til ofte meget billige priser, og som oftest foretages disse af ikke uddannet personale. Man skal derfor være ekstra opmærksom på, at en forkert udført blegning kan få store negative konsekvenser for dine tænder og tandkød. Derfor anbefaler vi altid, at man starter sit tandblegningsforløb hos en autoriseret tandlæge.Gratis konsultation

Hvis du overvejer at få bleget dine tænder, så er du velkommen til at booke en gratis konsultation hos os.

Her vil vi først og fremmest undersøge dine tænder grundigt og vurdere om tandblegning er en mulighed for dig. Det er ikke alle patienter, vi kan udføre tandblegning på, enten fordi det ikke er fagligt forsvarligt eller resultatet ikke vil leve op til forventningerne. Derfor vil en forundersøgelse af tandsættet altid være en forudsætning før en tandblegning.

Hvis vi vurderer at tandblegning i dit tilfælde er en mulighed, vil vi forklare dig om forløbet og guide dig i processen.


Forløbet

Vi starter med at tage et aftryk af dine tænder i både under og overmund. Dette er en hurtig og smertefri proces, som kun tager få minutter. Dernæst går vi i gang med at producere dine personlige blegeskinner. Skinnerne kan vi lave på klinikken, hvilket betyder at vi ofte kan have dem klar allerede senere samme dag, eller dagen derpå.


Herefter er du klar til at få udleveret dit blegekit som indeholder:


- Dine personlige blegeskinner

- 8 tuber blegegel fra Opalescene (udviklet og fremstillet af praktiserende tandlæger)

- Opbevaringsæske

- Skriftlig vejledning


Du kan enten vælge at blege dine tænder to gange 1-2 timer pr. dag, eller vælge at gøre det om natten mens du sover.

Kosmetisk tandbehandlinger

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje er den form for behandling, der gør dine tænder flottere, så du kan opnå et smukkere, mere naturligt og harmonisk smil.

Der findes mange andre behandlinger end tandretning og tandblegning, som hører under kategorien kosmetisk tandpleje.

Man kan fx. få udskiftet eksisterende plastfyldninger eller sølvfyldninger, så de matcher dine egne naturlige tænders farve.

En anden form for kosmetisk tandpleje er porcelænsfacader. Denne behandlingstype benyttes til fortænder og hjørnetænder, der enten er meget misfarvede, slidte eller knækkede som følge af eksempelvis for store plastfyldninger. Udover den kosmetiske fordel ved porcelænsfacader, er der også en funktionel – nemlig at tænder med porcelænsfacader bliver styrket.  Vi har specialiseret os i de fleste former for kosmetisk tandpleje, og kan rådgive dig yderligere.

vedvarende behandlinger Helleruphus

Vedvarende og forbyggende behandlinger

Regelmæssige tandeftersyn og tandrensninger er en forudsætning for at kunne bevare sine tænder resten af livet.

Med et samarbejde mellem behandler og patient, hvor vi rådgiver og instruerer i god og effektiv hjemmehygiejne er tillige en nødvendighed for at mindske behovet for reparationer af tænderne. Dette samarbejde evalueres løbende ved hvert eftersyn af tænderne.


Vi kan på klinikken tilbyde stort set alle former for tandbehandling ved hjælp af nyeste udstyr, f.eks scanning med intraoralt kamera og digital røntgen, fx:


Undersøgelse og tandrensning inkl. behandlingsplanlægning


Cariesbehandling (hvis fyldningsterapi er løsningen, laves udelukkende plastfyldninger)


Parodontose-behandlinger (oftest i tæt samarbejde med klinikkens tandplejere)


Kirurgi inkl. implantatbehandling


Kosmetisk tandpleje inkl. tandblegninger og tandretning


Krone-og brobehandling (udelukkende danskproducerede)


Bidfunktionsbehandling inkl. bidskinner


Aftagelige proteser


implantater Tandklinikken Helleruphus

Implantater

Et tandimplantat er en kunstig rod af titanium, som har den egenskab, at det i knoglevæv er i stand til at indgå en fysisk-kemisk forbindelse med det levende knoglevæv og derved låses fast. Denne proces kaldes for osseointegration. Implantatet indsættes i kæbeknoglen, hvor naturlige tænder mangler.

Oven på implantater kan man anbringe enkelttands-kroner, broer eller proteser, alt afhængig af hvor mange tænder der savnes, og økonomiske hensyn.


Der er mange fordele ved implantater så som at implantater med kroner eller broer føles og ser helt naturlige ud. Tandimplantater holder på kæbeknoglen, der ellers resorberes med tiden pga. den manglende tandrod. Implantattænder sidder urokkeligt fast, og man skåner evt. intakte nabotænder ved at undgå at skulle slibe på dem.